Home / Over ons

Over ons

JAWEL ontwikkelt en bouwt bijzondere woningbouwprojecten, steeds afgestemd op een unieke locatie en specifieke marktvraag. Speerpunten zijn duurzaamheid, flexibiliteit en keuzes van bijzondere vormen / materialen in de gevel.

Wensen van markt en klant

JAWEL is een familie bedrijf, gerund door Peter en Monique Jakobs (-Welten). JAWEL is een samenvoeging van onze familienamen.

Na meer dan 20 jaar ervaring in vele soorten bouw- en ontwikkelprojecten bij een groot landelijk bouwconcern, hebben we in 2012 besloten om een eigen ontwikkel- en bouwbedrijf te starten welke specifiek gericht is op het lokaal ontwikkelen en bouwen van woningbouwprojecten. Niet alleen bouwen, niet alleen ontwikkelen, nee echt het hele proces van A tot Z.

JAWEL is een projectontwikkelaar met grote kennis van bouwen die bijzondere woningprojecten ontwikkelt en daarbij ook zelf de bouw verzorgt. Alles in eigen hand om zo het persoonlijk contact te behouden en zowel snel als flexibel te kunnen zijn. Persoonlijk, no-nonsens, creatief en afspraak=afspraak, dat is JAWEL!

Interesse? Neem contact op